Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

LAFAT

LAFAT KOMERC d.o.o. е  известна компания както в Босна и Херцеговина, така и в цяла Европа. Компанията има богат опит, собствена история и заема водеща позиция на пазара за отоплително оборудване на твърди и гранулирани горива.

Защо босненска компания е постигнала такъв успех в производството на високотехнологично, енергийно ефективно и високо надеждно оборудване? Отговорът е прост: в този регион практически няма природен газ, а търсенето на комфортно отопление на жилищни и промишлени предприятия е доста голямо. В допълнение към пелетните котли и камини, компанията произвежда различни продукти: скари, фритюрници, фурни, печки, работни повърхности, котли на твърдо гориво, шкафове за управление, комини, хидравлични колектори. Днес продуктите са популярни не само в Босна и Херцеговина, но и се внасят широко в много европейски страни. Повечето продукти са с гаранция  2 години и имат живот най-малко 20 г

https://lafat-komerc.com/

13
продукти

Alfa-Plam

       За ALFAPLAM

 • № 1 в Европа по производство на готварски печки на твърдо гориво.
 • В Топ 5 производители на отоплителни уреди в Европа
 • Един от малкото производители, които предлагат 4 вида защита на повърхностите
 • Износ в над 40 страни в света.
 • 70% от общите продажби се реализират на чуждите пазари.
11
продукти

BELLA

ПЕЛЕТНИ КАМИНИ И КОТЛИ

Страна на произход Северна Македония

11
продукти

ARTEL

Произведено в Италия

25
продукти

MAT

КОТЛИ НА ТВЪРДО ГОРИВО

Страна на произход България

3
продукти

IDEAL CLIMA

 • Ieal Clima се гордее с една от най-добрите традиции в ОВК индустрията днес.Базирани  на  ноу-хау на опита на „Società Nazionale Radiatori“, създадена през 1909 г.: 100 години еволюция и иновации, които ги направят лидер в проектирането и производството както на компоненти, така и на цялостни системи за вентилация с рекуперация на топлина и енергийно ефективни системи .
 • Ideal Clima проектира, произвежда и разпространява иновативни технически решения: широкото му патентно портфолио, уникално в индустрията, е доказателство за непрестанните усилия да проучва и разработва нови решения за  клиенти и за ангажимента му за непрекъснато усъвършенстване на италианска компания.
 • Придобитите знания, съчетани с постоянното адаптиране на новите технологии, правят Ideal Clima предпочитаната компания в доставката на модерни ОВК системи. включително лъчисто отопление и охлаждане, системи за възстановяване на топлината и хидравлични модули, без да се пренебрегва гордостта от солидна традиция в предоставянето на качество, което все още резонира днес с по-традиционните продукти, като чугунени радиатори

 

https://www.idealclima.eu/en/products-and-solutions

3
продукти

ATRITUBE

КОМИННИ ТЕЛА СЪС СИЛИКОНОВИ УПЛЪТНЕНИЯ

Произведено в Гърция

9
продукти

MELLOR-ELECTRICS

AC и DC моторни редуктори, редукторни електродвигатели и електрически мотори, произведени в Обединеното кралство.

4
продукти

RIBIMEX

ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА ПЕПЕЛ

3
продукти

GENERAL LIFE

Стайни термостати GENERAL LIFE

1
продукти

FKK Corporation Japan Kyoto

 • FKK Corporation Japan Fukuchiyama Plant (Запалителни свещи и нагреватели
 • Производството и разработването на запалителни и сензорни електроди и керамични запалители за системи за газ, нефт, биомаса и горивни клетки 
5
продукти

GREE

„Gree Electric Appliances” Inc. от Джухай (Китай) е основана през 1991 година.

„Gree Electric Appliances” е най-големия в света производител на специализирани уреди за климатизация, интегриращи изследователска и развойна дейност, производство, маркетинг и обслужване.

3
продукти

KAISAI

Марката KAISAI включва надеждни продукти, които осигуряват удобство при употреба и спазват спецификата и традициите на ОВК пазара. Продуктите на KAISAI са насочени както към бизнес клиенти, така и към индивидуални потребители. Благодарение на дългогодишните инвестиции в технологично развитие, уредите на KAISAI се считат за едно от най-модерните решения за климатизация, предназначени за използване както в обществени, така и в жилищни сгради.

Продуктовата гама на KAISAI включва уреди за бита (включително стенни климатици с вграден Wi-Fi модул) и уреди за бизнеса (мулти-сплит системи, касетъчен, канален, подов и таванен тип климатици), в допълнение към преносимите климатици, термопомпено бойлери и въздушни завеси.

Благодарение на дългогодишните инвестиции в технологично развитие, уредите на KAISAI се считат за едно от най-модерните решения за климатизация, предназначени за използване както в обществени, така и в жилищни сгради.

0
продукти

GENERAL

General Fujitsu произвежда висококачествени продукти, които създават отлична комфортна среда. Качеството и надеждността на системите е гарантирано от креативността и дългогодишния опит на всички специалисти, както и от високите цели, които си поставят.

Genaral Fujitsu предлага богат избор от продукти както за големи всекидневни помещения, така и за детски стаи. Можем да направим стаята Ви по-комфортна с широка гама типове климатици от таванен тип с автоматични филтри и почистващи функции до стенен тип с филтър, който подобрява и почиства въздуха. Освен това, тези модели се отличават с високоефективна работа, която спестява енергия.

Доверете се на марката, за да се чувствате комфортно у дома си!

0
продукти

ZILMET

Разширителни съдове Zilmet: най-надеждното решение за всички ваши нужди.

CAL-PRO: мембранни разширителни съдове за централизирани затворени вериги, подходящи за абсорбиране на увеличаването на обема на водата като функция от повишаването на температурата в отоплителна система. Оборудвани с гумена мембрана SBR, те са изградени и одобрени съгласно регламента PED 2014/68 / EU за централни отоплителни системи с непитейна вода.

 

1
продукти

THERM ART

Високо ефективни циркулационни помпи

4
продукти

TERNEO

Производител на термостати TERNEO- DS Electronics

 Всичко започва през 2003 г. с пускането на първия термостат, а след това и на релето за напрежение. Високата оценка на потребителите на terneo   позволява стъпка по стъпка да се изгради мащабно производство. Днес DS Electronics е един от лидерите в своя сегмент на украинския пазар.  Изнася успешно terneo  в 16 държави: Азербайджан, Армения, България, Унгария, Германия, Молдова, Полша, Румъния, Словения, Туркменистан, Узбекистан, Чехия.

 

Днес DS Electronics е надежден, удобен и енергийно ефективен уред за вашия дом и, най-важното, на страхотна цена!

3
продукти

BLIST

Компанията Blist d.o.o. е основана през 1992 г. и е 100% частна собственост на своите основатели.

Компанията Blist се занимава  производство на:  

Пелетни камини и котли

Печки и камини на твърдо гориво

Печки и камини за централно отопление

Фирмата разполага с производствено и бизнес пространство в индустриалната зона на Валево с модерен и напълно оборудван машинен цех за металообработка, заваръчни линии, както и модерни линии за повърхностна защита, включително течно и прахово боядисване.

Фирма Blist d.o.o. в своята дейност се стреми да постигне максимална икономичност и ефективност на бизнеса с пълно удовлетворяване на изискванията на клиентите с асортимент и отлично качество на своите продукти.

https://blist.co.rs/?lang=en

23
продукти

SONO

"SONO" разработва и внедрява в производство устройства за защита, известни по света като "surge protectors" ("сърдж протектърс" - пик предпазители). 

2
продукти