Количка

0 артикула
Начало Марки

Марки

«1»

LAFAT

LAFAT KOMERC d.o.o. е  известна компания както в Босна и Херцеговина, така и в цяла Европа. Компанията има богат опит, собствена история и заема водеща позиция на пазара за отоплително оборудване на твърди и гранулирани горива.

Защо босненска компания е постигнала такъв успех в производството на високотехнологично, енергийно ефективно и високо надеждно оборудване? Отговорът е прост: в този регион практически няма природен газ, а търсенето на комфортно отопление на жилищни и промишлени предприятия е доста голямо. В допълнение към пелетните котли и камини, компанията произвежда различни продукти: скари, фритюрници, фурни, печки, работни повърхности, котли на твърдо гориво, шкафове за управление, комини, хидравлични колектори. Днес продуктите са популярни не само в Босна и Херцеговина, но и се внасят широко в много европейски страни. Повечето продукти са с гаранция  2 години и имат живот най-малко 20 г

22
продукти

BELLA

ПЕЛЕТНИ КАМИНИ И КОТЛИ

Страна на произход Северна Македония

11
продукти

MAT

КОТЛИ НА ТВЪРДО ГОРИВО

Страна на произход България

0
продукти

Alfa-Plam

       За ALFAPLAM

  • № 1 в Европа по производство на готварски печки на твърдо гориво.
  • В Топ 5 производители на отоплителни уреди в Европа
  • Един от малкото производители, които предлагат 4 вида защита на повърхностите
  • Износ в над 40 страни в света.
  • 70% от общите продажби се реализират на чуждите пазари.
16
продукти

ARTEL

Произведено в Италия

10
продукти

ATRITUBE

КОМИННИ ТЕЛА СЪС СИЛИКОНОВИ УПЛЪТНЕНИЯ

Произведено в Гърция

9
продукти

GENERAL LIFE

Стайни термостати GENERAL LIFE

3
продукти

RIBIMEX

ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА ПЕПЕЛ

3
продукти

FKK Corporation Japan Kyoto

  • FKK Corporation Japan Fukuchiyama Plant (Запалителни свещи и нагреватели
  • Производството и разработването на запалителни и сензорни електроди и керамични запалители за системи за газ, нефт, биомаса и горивни клетки 
7
продукти

MELLOR-ELECTRICS

AC и DC моторни редуктори, редукторни електродвигатели и електрически мотори, произведени в Обединеното кралство.

3
продукти

GREE

„Gree Electric Appliances” Inc. от Джухай (Китай) е основана през 1991 година.

„Gree Electric Appliances” е най-големия в света производител на специализирани уреди за климатизация, интегриращи изследователска и развойна дейност, производство, маркетинг и обслужване.

3
продукти

KAISAI

Марката KAISAI включва надеждни продукти, които осигуряват удобство при употреба и спазват спецификата и традициите на ОВК пазара. Продуктите на KAISAI са насочени както към бизнес клиенти, така и към индивидуални потребители. Благодарение на дългогодишните инвестиции в технологично развитие, уредите на KAISAI се считат за едно от най-модерните решения за климатизация, предназначени за използване както в обществени, така и в жилищни сгради.

Продуктовата гама на KAISAI включва уреди за бита (включително стенни климатици с вграден Wi-Fi модул) и уреди за бизнеса (мулти-сплит системи, касетъчен, канален, подов и таванен тип климатици), в допълнение към преносимите климатици, термопомпено бойлери и въздушни завеси.

Благодарение на дългогодишните инвестиции в технологично развитие, уредите на KAISAI се считат за едно от най-модерните решения за климатизация, предназначени за използване както в обществени, така и в жилищни сгради.

0
продукти

GENERAL

General Fujitsu произвежда висококачествени продукти, които създават отлична комфортна среда. Качеството и надеждността на системите е гарантирано от креативността и дългогодишния опит на всички специалисти, както и от високите цели, които си поставят.

Genaral Fujitsu предлага богат избор от продукти както за големи всекидневни помещения, така и за детски стаи. Можем да направим стаята Ви по-комфортна с широка гама типове климатици от таванен тип с автоматични филтри и почистващи функции до стенен тип с филтър, който подобрява и почиства въздуха. Освен това, тези модели се отличават с високоефективна работа, която спестява енергия.

Доверете се на марката, за да се чувствате комфортно у дома си!

0
продукти

ZILMET

Разширителни съдове Zilmet: най-надеждното решение за всички ваши нужди.

CAL-PRO: мембранни разширителни съдове за централизирани затворени вериги, подходящи за абсорбиране на увеличаването на обема на водата като функция от повишаването на температурата в отоплителна система. Оборудвани с гумена мембрана SBR, те са изградени и одобрени съгласно регламента PED 2014/68 / EU за централни отоплителни системи с непитейна вода.

 

1
продукти

DONNA

Пелетни камини с водна риза

Произведено в Северна Македония

 

0
продукти

THERM ART

Високо ефективни циркулационни помпи

4
продукти